Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Over

Circo Rona – Circus-It-Yourself, jouw toeverlaat in tijden van verveling!

Als jullie niet naar Circolito mogen komen, dan komt Circolito toch gewoon naar jullie?! Elke dag een online circusclub, nieuwe circusuitdagingen, instructievideo’s, (circus)filmpjes, tips, weetjes, en allerlei andere circusachtige toestanden zodat jullie helemaal ‘circus’ kunnen blijven!

Heb je hier nog niet genoeg mee? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij andere circusateliers. Combineer ze allemaal, dan ben je zeker mee!

Een overzichtje van welke circusateliers online circus doen en waar je ze kan vinden, vind je via dit overzichtje van Circuscentrum.

Circus-It-Yourself

Wat als je niet (meer) naar de circusschool kan of mag gaan? Dan maar geen circus? Oh nee hoor, dat doen we je niet aan. We blijven met z’n allen circussen met de middelen die we hebben, niet samen in onze circuszaal maar wel ieder op een eigen plekje.

”Help, ik weet niet hoe…”

Maak je geen zorgen, we blijven doen waar we goed in zijn en dat is nog steeds spelletjes bedenken, nieuwe trucs uitleggen en je uitdagen met allerlei opdrachten. De rest is aan jou. Neem dus snel een (grondig) kijkje bij ‘Doe-het-zelf’ en laat je gaan!

”Maar ik heb dat thuis niet…”

Geen paniek, kijk eens goed om je heen, zie jij wat ik zie? Een huis vol spullen waar vast wel iets ligt waarmee je kan jongleren, of dat je kan balanceren, en dat stukje lege muur is perfect om je handstand tegen te oefenen, … Laat je creativiteit de vrije loop, ga op onderzoek uit wat je allemaal kan gebruiken en ontdek in wat voor een circuszaal je woont!

En dat brengt ons bij de eerste opdracht: test je favoriete jongleertruc met gebruik van spullen uit je sokkenlade, fruitschaal, spelletjeskast, … Kijk maar rond, pak het vast en test het uit!

”Het is gelukt!”

Heb je je truc onder de knie? Of nieuw circusmateriaal uitgevonden? Opdracht volbracht? … Laat het ons maar weten, natuurlijk liefst met een foto of filmpje als bewijs dat heel de wereld mag zien. 😉

”Ik kan da nie”

Excuseer, je kan dat NOG niet. Niet zo snel opgeven, probeer het nog een keer. En daarna nog eens en dan nog eens honderdduizend keer. Zit je echt in de knoei en raak je er niet uit, blijf er niet mee zitten en ‘roep’ eventjes om onze hulp, dan proberen we het samen op te lossen.

Wij wensen je alvast veel fun en doorzettingsvermogen!

Hopelijk zien we je over een paar weken weer terug in Circolito, of ergens anders, met een hoop nieuwe trucs en veel creativiteit in je rugzak (uiteraard met je naam op).

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: