Home


Circus-It-Yourself

Wat als je niet (meer) naar de circusschool kan of mag gaan? Dan maar geen circus? Oh nee hoor, dat doen we je niet aan. We blijven met z’n allen circussen met de middelen die we hebben, niet samen in onze circuszaal maar wel ieder op een eigen plekje.

”Help, ik weet niet hoe…”

Maak je geen zorgen, we blijven doen waar we goed in zijn en dat is nog steeds spelletjes bedenken, nieuwe trucs uitleggen en je uitdagen met allerlei opdrachten. De rest is aan jou. Neem dus snel een (grondig) kijkje bij ‘Circus-het-zelf’ en laat je gaan!

Heb je vragen of ben je het een beetje beu van altijd alleen te moeten circussen? Nood aan een beetje lol met andere circusfanaten? Kom dan op zaterdag naar de online circusclub van 15u tot 17u.

Ben je niet zo in vorm om zelf iets te doen en wil je liever genieten van wat anderen doen? Neem dan eens een kijkje bij ons ‘Schoon vertier‘ en laat je verwonderen door pro’s in het circusartiest-zijn! Of ga de nostalgische toer op en geniet van momenten uit het 20-jarig bestaan van Circolito.

Natuurlijk is de wereld groter dan Circolito alleen… Vele andere circusateliers in België en daarbuiten zitten in hetzelfde schuitje en gaan in de digitale wereld aan de slag met allerlei circussigheden om jullie dosis circus op peil te houden. Ga dus gerust een keertje ‘Gluren bij de buren‘!

”Maar ik heb dat thuis niet…”

Geen paniek, kijk eens goed om je heen, zie jij wat ik zie? Een huis vol spullen waar vast wel iets ligt waarmee je kan jongleren, of dat je kan balanceren, en dat stukje lege muur is perfect om je handstand tegen te oefenen, … Je kan ook je eigen circusmateriaal knutselen! Geen idee hoe? Check even ‘Maak-het-zelf‘ en ga aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop, ga op onderzoek uit wat je allemaal kan gebruiken en ontdek in wat voor een circuszaal je woont!

En dat brengt ons bij de eerste opdracht: test je favoriete jongleertruc met gebruik van spullen uit je sokkenlade, fruitschaal, spelletjeskast, … Kijk maar rond, pak het vast en test het uit!

”Het is gelukt!”

Heb je je truc onder de knie? Of nieuw circusmateriaal uitgevonden? Opdracht volbracht? … Laat het ons weten via circorona@circolito.be, natuurlijk liefst met een foto of filmpje als bewijs dat heel de wereld mag zien, en show hier je skills! 😉

”Ik kan da nie”

Excuseer, je kan dat NOG niet. Niet zo snel opgeven, probeer het nog een keer. En daarna nog eens en dan nog eens honderdduizend keer. Zit je echt in de knoei en raak je er niet uit, blijf er niet mee zitten en ‘roep’ eventjes om onze hulp, dan proberen we het samen op te lossen.

Wij wensen je alvast veel fun en doorzettingsvermogen!

Hopelijk zien we je over een paar weken weer terug in Circolito, of ergens anders, met een hoop nieuwe trucs en veel creativiteit in je rugzak (uiteraard met je naam op).

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: