Circusclub

Beste vrienden en vriendinnen van Circolito,

De uitzwaailessen zitten er op en met Circo Rona gaan we het ietsje anders aanpakken. Op woensdag- en zaterdagnamiddag kon je enkele weken geleden deelnemen aan de online circusclub.

Vanaf zaterdag 13 juni houden we opnieuw een circusclub maaaaaar –tromgeroffel-, deze keer in levende lijve, voor alle Circolito’s die afgelopen jaar lessen volgden!! Hoera!!!

Wanneer?

Woensdag 24 juni en zaterdag 27 juni (twee blokken van telkens één uur).
👉 van 15u tot 16u
👉 van 16u30 tot 15u30

Hoe gaat dat in zijn werk?

Per blok, en dus per uur circusclub kunnen we met 20 personen circussen.

Let wel; behalve als het pijpenstelen regent, gaat dit buiten door op het plein vóór Circolito. De technieken zijn dus nog even beperkt. En denk aan gepaste kledij en een flesje water!

Wij zorgen voor de sfeer en de gezelligheid, én voor materiaal. (Al mag je natuurlijk ook nog steeds je eigen spullen meebrengen als je naam er op staat)

Omdat we tijdens beide uren met gemengde leeftijden werken respecteren we nog steeds de 1,5 meter afstand, ook krijg je bij aankomst van ons handgel om je handen mee te ontsmetten. Maar was je handen thuis voor en na de circusclub! Ook ga je best thuis nog even naar het toilet voor je naar Circolito komt.

Jullie zagen het natuurlijk al aankomen, deze week organiseren we een circusclub (telkens dezelfde twee blokken/momenten/uren in de namiddag) voor een laatste keer, daarna duiken we de vakantie in.

De enige manier om hiervoor in te schrijven is door een mail te sturen naar circorona@circolito.be. Vermeld zeker het gewenste uur! Je deelname is pas zeker als je bevestiging kreeg.

Belangrijk! Je kan je pas inschrijven vanaf de maandag die voorafgaat aan de circusclub.

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk? Laat maar weten via circorona@circolito.be.

Tot dan!

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: