Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Circolito Rolling Rockt drive-ins

Een leven waarin je niet op restaurant of café kan gaan, het was moeilijk voor te stellen… Ondertussen zijn we (jammer genoeg), als we een keer iets van buitenshuis willen eten, voorlopig aangewezen op afhaal- of geleverde maaltijden. Zo’n drive-ins mogen dan nu misschien wel populairder zijn, ze bestaan toch al héééél lang.

Zelfs toen veel van onze (nu wat oudere 😉 ) Circolito’s nog jonkies waren, was dit al een bekend fenomeen. Met de auto naar de film of langs een buffet passeren, allemaal geen probleem tijdens het weekend Rolling Rock in 2004.

Met de auto door de drive-in tijdens Rolling Rock-weekend in 2004 ©Tom Pyck

Aangezien kinderen meestal nog geen eigen auto in hun bezit hebben, werden die natuurlijk eerst zelf eigenhandig gebouwd door de Mechelse circusjongeren. Ze toverden kartonnen dozen om in stoere Johnny wagens, waarmee ze daarna langs de Circolito-drive-in reden om hun maaltijd af te halen.

En het voordeel aan kartonnen auto’s? Da’s geen ramp als er een bluts in komt… Dus werd er niet meegedaan aan auto’s netjes parkeren maar ontstond er een kartonnenautokerkhof na een spelletje botsauto…

Het Circolitoweekend Rolling Rock was voor de rest, zoals de naam al doet vermoeden, een weekend vol rock ‘n’ roll en alles wat daar bij hoort zoals vetkuiven, leren jasjes, rare kapsels, zelfgemaakte muziekinstrumenten, rockende optredens met de bijhorende rock ‘n’ roll dansmoves, en dat alles natuurlijk gecombineerd met enige circussige zottigheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: