Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Circolitokamp Wiewischjoe, oftewel Kerstmis in de zomer

Dit jaar vier(d)en we met z’n allen Kerstmis en Nieuwjaar in kleine kring, wat natuurlijk ook heel gezellig is, maar da’s niet hetzelfde als feesten met een grote, leuke bende… Niks houd je tegen natuurlijk om, wanneer het terug mag, deze feestelijkheden nog eens over te doen met vrienden en familie samen, ook al is het zomer…

Onze Circolito’s bewezen al in 2008 dat je perfect kerst en nieuw kan vieren in augustus, het zal waarschijnlijk iets warmer en langer licht zijn, maar voor de rest… Sfeer en gezelligheid maak je zelf!

Wiewischjoe, het kerst- en nieuwjaarskamp van Circolito maakte 12 jaar geleden van het Weyneshof een echt kerstdorp. En dit in augustus!
Er werd kerstavond gevierd, de dag erna was het Kerstmis, uiteraard. De kerstboom met pakjes eronder voor iedereen ontbrak niet, en ook het eten was helemaal zoals het hoorde: een heel kerstmenu met veel gangen. Een dag later was het al tijd om af te tellen naar het nieuwe jaar met een ’s avonds een vuurshow waarbij ook ouders welkom waren. Om middernacht (zogezegd hé, op een uurtje zal het wel niet aankomen…) werd het nieuwe jaar ingezet met vuurwerk en nieuwjaarswensen voor ouders en vrienden. De laatste dag werden, zoals het hoort op Nieuwjaar, nieuwjaarsbrieven voorgedragen door de verschillende kamp-families in de vorm van een circusnummer voor vrienden en (echte) familie.

Het kamp zal in de herinneringen blijven als het kamp met de (eerste) massale aankleding, en heel lekker eten! Maar geniet hieronder vooral even zelf van wat sfeerbeelden en een streepje bijpassende kampmuziek door Schoenblink.

Wiewischjoe door Schoenblink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: