Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kerstkroeg van Circus Ronaldo en Circolito

In december 2016, toen kerst nog geen intieme aangelegenheid was en kerstmarkten volop sfeer brachten, toverde Circus Ronaldo op de Grote Markt in thuisstad Mechelen om tot een heus circus-kerstdorp en speelden ze er voor het tweede jaar op rij hun voorstelling ‘De wonderlijke kerst van Circus Ronaldo’. In hun kerstdorp, bestaande uit onder andere twee met lichtjes versierde circustenten, woonwagens en kerstbomen, kon je je verwarmen aan grote vuren, genieten van sfeervolle muziek en randanimatie in een prachtig decor en je dorst lessen in de meest gezellige circuskroeg die er bestond.

Van zodra je de kroeg, die zich huisvestte in één van de twee circustenten, binnen ging, kwam je in een wereld terecht waar de obers niet alleen opdiende maar terwijl ook allerlei circustoeren uithaalde.

Dat krijg je dan als je Circolito’s achter de toog zet… Want de kerstkroeg werd opengehouden door enkele Circolito’s die zich bewezen als afwasser, opdiener, bieruitschenker en natuurlijk als circusartiest.

Jonas en Lieven van Circolito vertellen je graag wat meer over hoe het reilde en zeilde in de kerstkroeg:

Wil je graag (nog) eens teruggaan in de tijd en jezelf binnen toveren in de knusse kerstkroeg? Klik op onderstaande foto en bekijk zo het filmpje waarbij je 360° rond je kan kijken naar wat er te beleven viel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: