Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

20 uur circus voor 20 jaar Circolito

Ons geliefde circusatelier bestaat 20 jaar en dat moet gevierd worden! We maakten er tijdens ons CircoliTOONweekend al een FEEST! van, maar ons groots verjaardagsfeestweekend met een echte circustent in de voortuin van Circolito en een heleboel optredens en initiaties zal nog een tijdje moeten wachten…

Wil dat dan zeggen dat we ons feestjaar zomaar laten voorbij gaan? Nope! Daarom bouwden we op 25 en 26 april een circusfeest en dat, zoals het in deze tijden hoort, vanuit ons kot!

Per jaar dat Circolito bestaat deden en keken we een uur lang circus in onze digitale circuszaal, en dat aan één stuk door! We begonnen ons online circusfeest zaterdagavond om 20 uur met online circusgames en gingen door tot zondagnamiddag waar we iets voor 16 uur in stijl afsloten met een ‘grand final’ waarbij we met z’n allen zongen voor Circolito en de laatste minuten nog eens alles uit de pan circusten.

Wat er zoal te beleven viel…

Tijdens deze 20-uur-circusmarathon was er vanalles te beleven zoals initiaties, spelletjes, een quiz, herinneringen ophalen met foto’s en filmpjes uit de (heel) oude doos, een circusfuif en andere circusgerelateerde dingen.

Enkele van de vele leuke momenten zijn vastgelegd op beeld hieronder:

Opwarming om 20u30 met ‘1..2..3.. Freeze frame’!
Met z’n allen foto’s en filmpjes kijken uit de (heel) oude doos om 3 uur ’s nachts!

Tijdens de circusfuif met DJ Sam kwamen natuurlijk alle oude en minder oude hits van Circolitokampen en – weekends terug:

Wij zijn nog klaarwakker om 6 uur ’s ochtends, na een geweldige circusfuif!

Na een heerlijk spannend en grappig ontb-ei-t, was het tijd om ons lichaam verder in topvorm te brengen voor de resterende 6,5 uur, door een portie ochtendgymnastiek met Raff:

Goed opgewarmd konden er allerlei workshops gevolgd worden en ook voor vrije training was er tijd en ruimte. En tegen af en toe een spelletje of enkele uitdagingen werd ook geen nee gezegd.

Die zondag was het trouwens niet enkel voor Circolito feest, maar ook voor Andy. Onze lesgever verjaarde zondag tijdens ’20 uur circus voor 20 jaar Circolito’, dat konden we niet zomaar laten passeren en dus zongen we met z’n allen samen voor hem!
En ook assistent-lesgever Anne was diezelfde dag jarig. Zij is zelfs even jong als Circolito en werd dus ook 20 tijdens 20 uur circus voor 20 jaar Circolito! We hebben 25-stemmig en in canon voor haar gezongen! (Maar gelukkig is Circolito een circusatelier, en geen koor. )

Dit en zo veel meer vond plaats tijdens deze feestelijkheden vanuit ons kot.

Een dikke merci aan iedereen die voor de volledige 20 uur of een deeltje ervan mee kwam circussen, kijken, babbelen, plezier maken, lachen, circusvrienden kwam terug zien of leren kennen, en natuurlijk die mee Circolito kwamen vieren!

Wij hebben er alvast van genoten en hopen jullie ook!

Bedankt en hopelijk tot snel in het enige echte Circolito! Tot het zover is, vind je ons hier! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: